Last van een hamerteen?

Heb jij last van een hamerteen? Nou dan ben jij niet de enige! Ik heb er namelijk ook al een lange tijd last van. Bij ons is het een soort familie kwaaltje, bijna iedereen heeft er mee te maken. Alleen ik iets meer dan al mijn andere familieleden. Alhoewel, had mijn oudere nicht er vroeger ook wel eens meer last van. Destijds is zij informatie gaan opzoeken op het internet. Na een tijdje kwam zij erachter dat kromme tenen goed behandeld kunnen worden, zonder een grote ingreep.

Tips & Tricks

Maar hoe doe je dat? Vroeg ik mij af. Dit is wat zij mij vertelde; Eerst is het belangrijk dat ik mijn teen genoeg ruimte gaf (dus geen strakke schoenen of hakken meer aan). Dit zorgde ervoor dat de druk en de pijn afnam. Schaf wel een stevige schoen aan met een flexibele zool erin, dit vertelde zij mij. Want dan kon ik makkelijker mijn corrigerende zool erin leggen. Dit zorgde voor maximale steun en corrigeerde de stand van mijn voet, hierdoor had ik na een tijdje geen klachten meer. Ik ging dit proberen en het helpt echt! Inmiddels gaat het lopen al een stuk soepeler en heb ik een heerlijk loopcomfort. De zooltjes die voor mij het beste werkt heb ik besteld op de website van footlogiceseurope.nl. Hamertenen