thuishulp

Op zoek naar een goede thuishulp

Voor mijn ouders ging ik op zoek naar een nieuwe thuishulp. Zij worden al een dagje ouder en het hele huishouden begint voor hen een zware klus te worden. Gelukkig zijn mijn ouders nog erg helder en mankeren zij qua gezondheid nog vrijwel niets. Het is alleen erg zwaar om veel te moeten doen met bukken of op een trap klimmen. Denk bijvoorbeeld aan het wassen van de ramen of de gordijnen. Omdat ik dat helemaal begrijp van hen en ook wil zorgen dat wij een goede en gezonde leefomgeving hebben, wil ik daar iets aan doen voor hen. Met mijn drukke baan en eigen gezin lukt het mij ook niet elke week hun huishouden bij te houden. Een thuishulp was daarvoor dus de beste oplossing. Omdat wij niet eerder met dit soort instanties in aanraking zijn geweest, wist ik ook niet direct waar ik een thuishulp moest zoeken. Al gauw besloot ik eens online te kijken.
thuishulp

Uw ZorgCompaan

Als je op zoek gaat naar zorg via het internet, kom je ongetwijfeld al snel Uw ZorgCompaan tegen. Net als ik! Daar hebben zij een heel netwerk van thuishulpen en andere medewerkers die bijvoorbeeld ook als au pair kunnen werken. Met hen nam ik contact op en besprak ik de mogelijkheden. Al snel deden zij een voorstel en samen met mijn ouders hebben wij een thuishulp geregeld. Het is een erg aardige dame die haar werk super goed doet en ook serieus neemt. Dit stelt mij zeer gerust!

thuishulp