Dermavisie huidtherapie Wijchen

De beste huidtherapie Wijchen

Je kan bij huidtherapie Wijchen terecht voor hoogwaardige behandelingen op medische en cosmetische gebied. Huidtherapie Wijchen is een kleinschalige praktijk. Persoonlijke benadering staat centraal. Huidtherapie Wijchen is erkend door zorgverzekeraars waardoor je in aanmerking komt voor een vergoeding. Het bedrijf heeft een groot aanbod aan behandelingen die gedaan worden door gekwalificeerde behandelaren. Deze mensen zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het belangrijkste is dat de apparatuur die huidtherapie Wijchen gebruikt, veilig is voor de mensen!


Verschillende behandelingen zijn lasertherapie (pigmentvlekken en spijt tatoeage), definitief ontharen en acnétherapie.

 

Ik heb een tatoeage die ik wil laten verdwijnen

Ik heb een tatoeage die vroeger erg mooi was, maar die er nu niet meer zo flitsend uit ziet. Ik wil daarom dat deze tatoeage verdwijnt. Ik ben gaan zoeken naar een bedrijf die mij daarmee zal kunnen helpen en ik kwam bij huidtherapie Wijchen terecht van Dermavisie. Ik heb meteen gebeld en mijn klacht verteld. De vriendelijke vrouw aan de telefoon zei dat ze mij gingen helpen. Dit voelde gelijk al prettig! We hadden een afspraak gemaakt en zij zijn gaan kijken naar de tatoeage. Tijdens een gesprek kreeg ik allerlei informatie wat ik moest doen na de behandeling en wat ik kon verwachten tijdens de behandeling. Deze tatoeage hebben ze met een laser er af gehaald. Het deed wel zeer maar ik ben blij met het resultaat. Na de behandeling moet ik de plek waar mijn tatoeage zat goed koelen en insmeren met crème. Ik ben de mensen van huidtherapie Wijchen erg dankbaar.  Ben jij ook op zoek naar een huidtherapie? Ik adviseer dat je dan huidtherapie Wijchen benaderd!