Facings

Facings kunnen jouw leven echt veranderen

FacingsFacings zijn een hele goede optie wanneer jij niet tevreden bent met het gebit wat je nu hebt. Hier heb ik zelf de afgelopen jaren veel last van gehad en ik wist niet zo goed hoe ik daar mee om moest gaan. Als ik foto’s van mijzelf terug zie, dan lach ik daar eigenlijk nooit voluit. Hierdoor leek het eigenlijk ook nooit alsof ik echt blij was. Dit vind ik onwijs jammer, want ik heb wel echt hele leuke herinneringen aan toen ik jonger was. Nu ik wat ouder ben en een vaste baan heb, kan ik mijzelf ook wat meer veroorloven. Dit is ook de reden dat ik ben gaan uitzoeken of dit iets voor mij zou zijn. Een vriendin van mij heeft dit ook laten doen en bij haar vond ik het ongelofelijk mooi geworden. Door haar ben ik ook op dit idee gekomen, want eigenlijk had ik er daarvoor nog nooit van gehoord.

Dit zijn de allermooiste facings

Facings

Zelf heb ik inmiddels alweer een half jaar mijn facings. Toen ik de behandeling ging krijgen, was ik van tevoren flink zenuwachtig. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en was bang dat het pijn ging doen. Tijdens het eerste gesprek heeft de assistente mij alles goed uitgelegd en vertelde zij mij ook dat ik hier helemaal niet bang voor hoefde te zijn. Het zou hooguit een beetje gevoelig zijn, maar verder ook niet. Uiteindelijk viel het mij heel erg mee en ben ik super blij met het eindresultaat. Het is zelfs nog een stuk mooier geworden dan ik van tevoren had verwacht. Mocht jij benieuwd zijn of dit misschien ook iets voor jou is, dan moet jij zeker eens een kijkje nemen op de website van Bruchmann. Ik ben onwijs te spreken over hun werkwijze en kan jou deze tandarts ook zeker aanraden!