Helios Klinieken

Geopereerd voor mijn hernia bij Helios Klinieken

Ik heb een medische ingreep laten doen bij Helios Klinieken en ik ben zeer tevreden over zowel het ziekenhuis zelf als het resultaat. Ik had namelijk al heel lang last van een hernia en dit ging maar niet over. Uiteindelijk heb ik dus een operatie laten uitvoeren en alles is helemaal goed gegaan. Ik ben nu weer bijna volledig gerevalideerd en heb vrijwel geen pijn meer in mijn rug.

Helios Klinieken

Professioneel en vriendelijk

De artsen en de assistenten van Helios Klinieken zijn enorm professioneel en vriendelijk tegelijk. Al tijdens het eerste intakegesprek had ik het gevoel dat men echt de tijd neemt voor mij en geen enkele vraag was te veel voor ze. Ook toen ik al thuis was en ineens met nieuwe vragen zat, kon ik ze altijd bellen. Ik vond dit heel fijn, want een operatie is niet niks! De arts vond het daarom echt belangrijk dat ik me goed voelde over de operatie en dat het ook voor mij helder was wat er allemaal ging gebeuren.

Helios Klinieken

Korte wachttijd en goede nazorg

Een andere reden waarom Helios Klinieken wat mij betreft echt een goede keuze was, zijn de korte wachttijden. Ze werken namelijk heel efficiënt qua planning, zonder dat dit de kwaliteit van de zorg benadeelt. Zelf kon ik bijvoorbeeld al binnen een week terecht en ik ben blij dat ik al zo snel aan de beurt kon komen. Inmiddels is de operatie al achter de rug en heb ik een aantal controleafspraken gehad om te kijken of alles nog goed gaat. Na de operatie kun je altijd bellen voor vragen. Ze geven je tevens advies om het herstel zo goed mogelijk te bevorderen en daardoor is het bij mij denk ik ook heel voorspoedig gegaan. De nazorg is dus ook echt helemaal top!