Hoortoestel

De hoortoestellen prijzen uitzoeken

Ik moest al een tijdje een hoortoestel maar op de een of andere manier stelde ik het steeds uit. Ook omdat ik druk was, maar ook omdat ik nog een beetje aan het ontkennen was dat ik een probleem had. De hoortoestellen prijzen zocht ik wel eens op, maar echt bestellen deed ik niet. Tot laatst, ik had er zo’n hinder van dat mijn vrouw zei dat ik er echt iets aan moest doen. Ik liet het opmeten en weet nu precies wat ik moet. Via een goed bedrijf heb ik ze al in het zogenaamde virtuele winkelmandje geplaatst, maar ik weet niet zeker of ik ze nu al ga bestellen. Gek he, ik blijf het echt maar uitstellen. Ik heb ook al met het bedrijf gebeld en ik weet zeker dat ik de goede heb. Ik zat nog te kijken naar de prijzen maar ze zijn hier echt het beste en het goedkoopste, dus eigenlijk heb ik alles al wel gecheckt om ze gewoon te bestellen.

Hoortoestel

En bestellen maar!

Ik dacht, laat ik, terwijl ik dit typ, het gewoon doen. Ik heb het dus besteld. Niks aan de hand. Was dat nou zo moeilijk, kan je je afvragen. Geen idee. Ik heb er nu wel zin in moet ik bekennen. Het is hetzelfde met toen ik een bril nodig had, maanden stelde ik dat uit. Ik kon er niet eens meer goed van fietsen, zo erg had ik een bril nodig. Ik denk dat ik dan aan moet gaan dat er fysiek iets mis is met je, ik denk dat ik dat soms niet helemaal wil accepteren. Terwijl juist al die mooie hulpmiddelen er zijn om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Er is dus niks mis mee. Wat is mijn vrouw blij als ze gaat horen dat ik ze besteld heb.