Een goede kapsalon in Vlaardingen

Zoek jij een goede kapsalon in Vlaardingen, dan weet ik een goede voor jouw. Haarmode Louise is het bedrijf wat ik jullie aanraad voor jullie haar. Deze onderneming werkt met het merk Keune en Davines en dit zijn dan ook milieu vriendelijke natuur producten. Ook is dit een gezellige knusse winkel waar je altijd vriendelijk wordt ontvangen met een kop koffie of thee. het is dan ook niet voor niets dat deze onderneming al jaren bestaat in de centrum van deze stad. De eigenaren en hen personeel zorgen ervoor dat jij vakkundig wordt geholpen en met veel enthousiasme de winkel verlaat.

kapsalon Vlaardingen

Al jaren laat ik mijn haar hier doen

Zelf laat ik mijn haren al jaren doen bij deze kapsalon in Vlaardingen. wat ik onder ander hier heb laten doen is mijn haren verven en knippen. Maar ook het permanenten van mijn haar en mijn bruidskapsel heb ik laten doen door Haarmode Louise. Keer op keer wordt ik vriendelijk geholpen en als ik wat anders weer wil, dan adviseren de medewerkers mij zeer goed en deskundig. Daarom ga ik nooit meer naar een andere kapper dan deze en raad ik het jullie ook aan om hier heen te gaan voor jouw haar.